Filmul de aventuri "Race to Witch Mountain", cu fostul wrestler Dwayne Johnson in rolul principal, este lider in Box Office-ul din SUA, cu 25 de milioane de dolari incasari in primul week-end de proiectie in cinematografe, potrivit hollywood.com.
Pelicula a detronat un alt film de aventuri "Watchmen", aflat acum pe locul II, in vreme ce pe locul III in clasamentul incasarilor a intrat horror-ul "The Last House on the Left", un remake al productiei cu acelasi nume din 1972, aflat si el in primul week-end in cinematografe.

In "Race to Witch Mountain" joaca si Tom Everett Scott, cunoscut publicului mai ales pentru aparitiile sale din serialele "Lege si Ordine" si "Spitalul de urgenta", in vreme ce regia este semnata de Andy Fickman. Acesta din urma a mai colaborat cu Dwayne Johnson si in 2007, la "The Game Plan".

Pe urmatoarele locuri in Box Office-ul american dupa ultimul weekend se afla filmul "Taken", regizat de Luc Besson, marele castigator al Oscarurilor 2009, "Slumdog Millionaire", si animatia "Coraline".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.