Dupa ce au surprins o lume intreaga prin casatoria lor si apoi au starnit valva cu un posibil divort, se pare ca Jennifer Lopez si Marc Anthony sunt mai bine ca niciodata.

Potrivit "Female First", cantareata in varsta de 40 de ani il lauda necontenit pe sotul ei, in varsta de 41 de ani, pentru ca este mereu dispus sa se dea jos din pat in miezul noptii ca sa aiba grija de gemenii familiei, Max si Emme.

Jennifer insista ca Marc este tatal perfect, pentru ca nu bombane niciodata cand e vorba de hranitul copiilor sau de schimbatul scutecelor.

"Pot sa-l rog sa se trezeasca in mijlocul noptii, daca se trezeste unul dintre gemeni. De fiecare data el zice "Ok". Asta e un lucru foarte important. Daca ai un partener care nu crede ca e si treaba lui sa se ocupe de copii... atunci chiar e dificil", a declarat cantareata, dupa cum precizeaza jurnalistii de la "Female First".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.