Cea de-a treia editie a festivalului Bucharest Fashion Week s-a incheiat duminica, la Hotel Intercontinental, cu o seara plina, dedicata prezentarii unor colectii internationale, acordarii premiilor in domeniul modei si concursului Miss Romania 2004, relateaza Mediafax. Seara a fost prezentata de creatorul de moda Catalin Botezatu si fotomodelul Timea Kali, gazda celor trei zile ale festivalului. Timea a reusit sa binedispuna publicul furnizand in permanenta balbe si gafe. Dintre acestea, s-a remarcat cea de la prezentarea Romanian Fashion Awards.

La sectiunea cea mai buna coperta de revista, a citit nominalizarile: One, Class, Highlife, iar castigatorul anuntat a fost...Tabu, publicatie care nu se afla pe lista nominalizarilor, data presei. In cadrul Romanian Fashion Awards, au mai primit premii Ana Maria Gorgonetu pentru cel mai bun make-up artist, Geta Voinea pentru cel mai bun hair-stylist, Gabriel Hennessey pentru cel mai bun fotograf de moda si Silviu Pavel pentru cel mai bun fotograf de podium.

Catalin Botezatu a obtinut distinctia Creatorul Anului 2004, Clara Rotescu a fost premiata pentru cel mai bun stilist, Daniel Ciobanu - cel mai bun model masculin, Valentina Perinel - cel mai bun model feminin, Transilvania - cea mai activa agentie din teritoriu. La sectiunea cel mai bun creator pret-a-porter a iesit invingatoare Ingrid Vlasov, iar Laura Olteanu a fost premiata pentru cel mai bun creator de avangarda.

Colectii ca Paco Rabanne, Sonia Rykiel si Rossi Barbarosa, prezentate, duminica seara, au fost aplaudate de cei prezenti in sala.

Concursul Miss Romania 2004 a avut 30 de participante. Ele si-au facut aparitia pe scena imbracate in costume populare din diverse zone ale tarii si au cantat un colind. Dupa prima proba, cea a costumelor de baie, au fost alese 11 finaliste. Dintre acestea, cinci s-au ales cu premii. Locul I Miss Romania 2004 a fost castigat de Gabriela Botezat, locul II de Diana Moldovan, iar locul III de Andreea Mocanu. In plus, s-au mai acordat un premiu special, al carei castigatoare va avea sansa de a juca in urmatorul videoclip realizat de Petre Nastase, si Miss Popularitate, castigat de Andreea Radul.

Miss Romania 2004 s-a nascut in urma cu 19 ani in localitatea suceveana Radauti iar in prezent este studenta in anul intai la Universitatea Nationala de Arta, sectia design vestimentar. Are 1,75 metri inaltime, 54 de kilograme si dimensiuni de invidiat - 90-61-90. Pentru multa lume Gabriela Botezat, careia ii place sa i se spuna "Blanche", nu este chiar o necunoscuta, ba dimpotriva. Blanche a aparut in ultima vreme destul de des in paginile de monden ale diverselor publicatii, mai ales datorita implicarii intr-o relatie sentimentala cu celebrul om de afaceri Irinel Columbeanu.

Castigatoarea locului I va participa la concursul Miss Univers si va juca intr-un film la Hollywood, iar cea de pe locul al II-lea va concura la Miss Europa din Franta.

Din juriul concursului de frumusete au facut parte creatoarea Zina Dumitrescu, Nicoleta Gaburici - Miss Romania 2003, Dragos Anastasiu - reprezentantul Space Music&Film, Ciro Orsnini - impresar de la Hollywood, si Valentina Pelinel - model. Nicola a fost una dintre surprizele serii. Ea si-a cantat cea mai noua piesa in timpul prezentarii colectiei Sonia Rykiel. Fetele de la Spicy au prezentat doua tinute casual din colectia Rossi Barbarossa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.