Membrii comunitatii Worth1000, toti pasionati de manipularea fotografica facuta la cel mai inalt nivel, au primit o sarcina cat se poate de interesanta: sa ia o poza cu orice vedeta cunoscuta peste tot in lume si sa elimine, partial sau total, chiar podoaba capilara!
Trebuie sa admitem ca acest concurs a dus la rezultate absolut extraordinare, pe care nu oricine este capabil sa le realizeze. Exercitiul de imaginatie ne dezvaluie cateva poze care, culmea, ne fac sa spunem Hmmmm, ce sexy este Angelina Jolie. Multora dintre vedete chiar le sta bine in aceasta ipostaza, mai ales in cazul apartinatorilor sexului masculin (George Clooney, Tom Hanks?), dar trebuie sa admitem ca numeroase poze sunt de-a dreptul respingatoare (vedeti cum arata Cameron Diaz..).

Din ciclul Don’t be sad, don’t be blue, Frankenstein was ugly too, va invitam sa va relaxati putin urmarind cateva poze cu vedetele bine cunoscute care, din pacate, si-au cam pierdut parul..[Nu uita nici de Portia ta de distractie!]






Pentru restul vedetelor "fara par", click aici.

Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.