Actrita a facut o criza de isterie dupa ce si-a surprins iubitul in timp ce ii facea masaj tinerei care are grija de cei sase copii ai cuplului. Enervata la culme, Angelina l-a palmuit pe Brad si a concediat-o pe bona.

Dupa ce, saptamana trecuta, Angelina Jolie i-a cerut iubitului ei, Brad Pitt, o pauza, iese la iveala posibilul motiv pentru care cei doi nu se mai inteleg.

Surse din anturajul celui mai popular cuplu de la Hollywood au dezvaluit pentru revista americana "Star" ca atmosfera din sanul familiei este mai tensionata ca oricand. Motivul este cat se poate de simplu. Angelina si-a surprins iubitul in pat, in dormitor, intr-o ipostaza compromitatoare, in compania unei bone care are grija de cei sase copii ai vedetelor.

"Angelina tocmai trecea pe langa camera gemenilor Knox si Vivienne, in varsta de numai opt luni. Prin usa intredeschisa a vazut cum Brad ii facea masaj brunetei pe care a angajat-o sa nu ii scape din ochi pe micuti", a povestit un amic al cuplului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.