"E pura isterie orgasmica“, declara ca un adevarat agent provocator solistul Eugene Hutz despre noul lor album "Super Taranta“, pe care-l vor face auzit la Bucuresti.

"Cu Super Taranta vom cuceri lumea”, profetea trupei un viitor glorios inca de anul trecut Eugene Hutz, care si-a propus inca de la infiintarea trupei sa doboare barierele muzicale existente.

Muzica lor, despre care organizatorii concertului de la Arenele Romane, One Event, spun ca are la baza un salbatic Gypsy Two-Step, asemanator cu variantele est-europene de Ska, condimentat cu Punk, Rap, Metal, Flamenco, Cabaret, Roots Reggae, Italian Spaghetti Western Twang, Dub si alte sunete folosite de tiganii de pretutindeni, a determinat-o pe Madonna sa-i aleaga drept eroii primului film pe care l-a regizat vreodata, “Jeg si Intelepciune”.

Madonna si-a cantat de altfel una dintre cele mai celebre piese ale ei, “La Isla Bonita”, pe scena Live Earth din Londra impreuna cu solistul Eugene Hutz si acordeonistul Sergey Rjabtzev, iar transformarea piesei a entuziasmat-o indeajuns incat sa le recomande muzica celor de la Gogol Bordello pe blogul ei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.