Frumoasa cehoaica, care a implinit 35 de ani, si-a sarbatorit aniversarea pe o ambarcatiune de lux din St. Barts, alaturi de cativa prieteni apropiati si de multimilionarul ei iubit, italianul Gregorio Marsiaj. Senzuala in costumul de baie, Eva l-a innebunit pe partenerul ei, care nu s-a putut abtine si a pipait-o si a sarutat-o peste tot, in vazul invitatilor.

Binecunoscutul model ceh Eva Herzigova a implinit 35 de ani si si-a facut de cap asa cum se cuvine pentru o asemenea varsta.

Pentru a sarbatori departe de ochii curiosilor, Eva o organizat o excursie in Caraibe, la St. Barts, unde a plecat insotita de cativa prieteni apropiati si de iubitul ei, multimilionarul italian Gregorio Marsiaj.

Petrecerea a avut loc pe un iaht superluxos, in largul marii, plin de baloane si de flori, in cinstea sarbatoritei. Eva, care a fost rasfatata cu zeci de cadouri, a avut parte si de un tratament special din partea logodnicului ei.

Imbracata sexy, doar in costum de baie, Eva a dansat pe punte, languros, prin fata lui Gregorio, care n-a ramas deloc indiferent la unduirile frumoasei lui iubite.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.