Ce poate fi mai savuros pentru femei decat o barfa mica despre defectele barbatilor, mai ales cand ea se petrece chiar la o zi dupa 8 Martie? O trupa de cinci actrite originale si talentate ne-a convocat, luni seara, la o intalnire pe care n-am putut s-o refuzam, mai ales ca ni se promitea ca vom afla, in sfarsit, "Totul despre ei”!

Relatiile dintre femei si barbati, tratate intr-un show premiera in Romania, gratie curajului cu care Clara Flores Aguilera si Antoaneta Zaharia au scris textul piesei, si mai ales datorita indraznelii nonsalante cu care actritele si-au jucat partiturile-tabu.

Roxana Ivanciu, Oana Radu, Irina Ivan, Alexandra Badea si Clara Flores Aguilera intra in pielea a cinci personaje din domenii diferite, cu personalitati contrastante, pe care le leaga insa acelasi hobby: barfa - intemeiata pe argumente! - despre barbati si defectele lor. Marturisesc ca n-am avut indoieli legate de piesa, pentru ca tema "discutiei” garanta din start distractia, la Teatrul Luni de la Green Hours.

Subiectul, desi abordat atat de frecvent in diverse maniere, pare inepuizabil, atat timp cat femeile si barbatii se afla mereu intre razboi si pace. M-a surprins curajul aproape dement si absolut cuceritor pe care Clara Flores si Antoaneta Zaharia l-au pus in fiecare replica, si faptul ca cele cinci artiste nu si-au impus nici un soi de limita in jocul lor actoricesc.

Ionela Ghiocel: Casatoria e moartea pasiunii

Prima a intrat in scena Roxana Ivanciu, care o intruchipeaza pe sensibila si dezamagita intr-ale amorului Ionela Ghiocel.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.