Spre deosebire de colegul sau Dani, intens mediatizat de cand o iubeste pe Mihaela Radulescu, Razvan Simion a reusit sa pastreze discretia in ceea ce priveste viata sa personala.

Cu toate acestea, Razvan glumeste pe seama idilei prietenului sau si, in gluma, aspira la titlul de „iubit al unei dive”. Matinalul a pozat mandru langa varianta din carton a Angelinei Jolie si si-a ironizat subtil colegul: "Acum stiu si eu cum este sa stai langa o diva!”.

Chiar daca au pornit impreuna de la zero si au parcurs acelasi drum catre celebritate, Dani a reusit sa scoata din pachet cea mai norocoasa dintre carti: dama de pica, Mihaela Radulescu.

Combinatia magica i-a adus foarte multe avantaje, insa, o data cu acestea, si unele inconveniente. In schimb, Razvan si-a pastrat statutul de om obisnuit si tine presa la distanta in ceea ce priveste viata personala. Nici nu are paparazzi pe urme 24/24, nici nu-i sunt comentate hainele de cei mai vigilenti dintre stilisti si nici sotia sau copiii lui nu tin prima pagina a tabloidelor.

Publicitatea excesiva l-a facut pe Dani unul dintre cel mai bine platiti oameni din televiziune, personaj de reclame, de asemenea foarte banoase, dar, o data cu partea stralucitoare a monedei, a primit si reversul acesteia.

Otil se afla tot timpul in ochiul presei, nu poate face un singur pas fara a fi comentat si paracomentat indelung, iar atunci cand este insotit si de Mihaela, este deja prapad.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.