Actorul american este nemultumit de starea natiunii si cocheteaza cu ideea de a se pune in fruntea unei miscari secesioniste care sa “elibereze” Texasul. Mai mult, Chuck Norris vorbeste de mii de celule de extrema dreapta care de-abia asteapta sa se rascoale impotriva statului federal.

In cultura Internetului circula sute de glume pe seama invincibilitatii fortei extraordinare a texanului ce-i da viata pe ecran politistului texan Walker.

Chuck Norris nu citeste carti, ci le fixeaza cu privirea pana cand smulge informatiile pe care le vrea, sau Chuck Norris nu intreaba ce ora este, ci decide el pur si simplu. De data aceasta gluma este ingrosata de insusi Chuck Norris.

Intr-un articol publicat de inventatorul stilului de arte martiale chun kuk do, pe site-ul conservator WorldNetDaily, acesta izbeste cu extrema dreapta in democratia constitutionala a Statelor Unite.

El sustine, intr-o retorica ametitoare, ca purul stat Texas ar trebui sa se rupa de Statele Unite, “daca starea natiunii devine si mai mult adversara statului”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.