DJ-ul si producatorul Paul Van Dyk va concerta pe 29 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti, in cadrul unui proiect initiat de The Mission, se arata intr-un comunicat remis Mediafax. Van Dyk a fost votat "America's Favorite DJ" anul trecut, de catre BPM Magazine si a fost unul dintre castigatorii de la premiile Dancestar, unde a obtinut trei distinctii, pentru: cel mai bun DJ international, cel mai bun spectacol si cea mai buna muzica dintr-o reclama.

Paul a luat parte la campania "Rock the Vote", menita sa incurajeze tinerii din Statele Unite sa voteze la alegerile prezidentiale din 2004. Alaturi de el, au mai fost implicati in aceasta campanie Bono, Mary J. Blige, Lenny Kravitz si The Black Eyed Peas. Bilete pentru concertul de la Bucuresti se pot procura in avans pe site-ul www.themission.ro, la pretul de 200.000 lei (pana pe 1 iulie) sau la pretul de 300.000 lei (in perioada 1 iulie - 28 iulie). Pretul unui bilet la intrarea in locatie este de 500.000 de lei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.