Kitty Spencer, fata fratelui Printesei Diana, a stat departe de lumina reflectoarelor, ducand pana acum o viata linistita in Africa de Sud, unde a plecat cu familia in 1995.
Ajunsa la varsta de 18 ani, frumoasa Kitty a decis insa sa calce pe urmele mamei sale, fost fotomodel, si sa pozeze pentru revista Tapler. In interviul ce insoteste pictorialul, frumoasa nepoata a Printesei Diana povesteste intre altele cat de aventuroasa este viata ei in Cape Town, care este atitudinea ei fata de droguri si cum sta cu viata amoroasa, relateaza "Daily Mail" in editia electronica de marti.

"Nu cred ca as fi fost la fel de fericita daca traiam in Anglia. Modul nostru de viata este mult mai relaxat", a marturisit Kitty Spencer, povestind ca, in Cape Town, unde studiaza politica si psihologia, isi poate petrece timpul liber la plaja sau chiar facand scufundari in zonele cu rechini adapostindu-se intr-o cusca speciala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.