Cele patru fete de la Amadeus, Andreea, Gratiela, Alexandra si Cristina, s-au intors recent dintr-o minivacanta in Singapore, unde au avut onoarea sa stea alaturi de inalte personalitati politice romanesti. Aceasta deoarece romancele, invitate in cadrul unui seminar cu tema "Women in life-style", au incantat audienta cu prestatia lor muzicala si au raspuns intrebarilor legate de succesul Amadeus in lumea showbizului mioritic.

Daca despre programul muzical sau succesul la public fetele de la Amadeus nu pot spune foarte multe, ele cantand doar o singura data pe parcursul unei saptamani, amintirile cele mai puternice sunt despre modul distractiv in care si-au petrecut aceasta minivacanta exotica. Cazate la unul dintre cele doua hoteluri de cinci stele din oras, "Shangri-La", cele patru romance au fost uluite de luxoasa cladire, dupa care insa si-au revenit rapid si au profitat din plin de serviciile oferite de catre amabilele lor gazde.

"Cand am intrat in holul ce dadea spre receptie, ne-a venit sa ne ciupim de mana ca sa ne dam seama daca totul este real", ni s-a destainuit Andreea Runceanu, care ne-a mai precizat ca distractia lor preferata erau baile nocturne in piscina hotelului. "Nu a fost insa singura forma de distractie accesibila noua. In timpul zilei, am vizitat atractiile turistice ale orasului, iar noaptea am fost in mai multe cluburi de noapte, una peste alta rezultand un program incarcat care ne-a tinut in priza toata saptamana.

Pe lista programului de divertisment un punct forte l-a reprezentat si colindarea stradutelor din Singapore, prilej ideal pentru a degusta la tot pasul specialitatile culinare foarte condimentate si aromate servite intr-o combinatie de fructe de mare si orez. Am dat, evident, si cateva raite in forta prin magazinele de haine si suveniruri, de unde ne-am intors cu amintiri pentru toti prietenii din Romania", ne-a mai dezvaluit Andreea.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.