Andreea Balan spune ca nu se poate supara pe Mihai Bendeac, care a numit-o "banala, spre un pic uratica” si care a spus ca mereu a avut o parere proasta despre ea.

Cantareata ne-a declarat ca, atat timp cat nu este criticata din punct de vedere profesional, nu se simte jignita.

"Asta e parerea omului, de ce sa ma supar? Nu ma supar nici ca m-a facut «urata», nici pentru celelalte declaratii ale lui. Grav este atunci cand cineva te ataca pe plan profesional, pentru ca desfiinteaza arta ta, munca ta ca artist. Dar in rest, nu ma deranjeaza nimic din ce s-ar putea spune despre mine. El chiar s-a aratat foarte incantat de mine ca artista, asa ca restul nu conteaza”, ne-a marturisit Andreea.

Andre, 'imbracate ca niste prostituate de pe centura'

Actorul Mihai Bendeac, cunoscut din serialul "Mondenii” de la Prima TV, si-a exprimat recent parerea despre Andreea Balan pe blogul personal. "Habar n-am daca are vreun pic de voce. Intotdeauna am avut o parere foarte nasoala despre ea. Si am facut de multe ori misto de trupa Andre… Printre altele ma intrebam de ce nu s-a autosesizat Protectia Copilului atunci cand doua fetite de 13 ani apareau pe scena imbracate ca niste prostituate de pe centura."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.