Invitate ca modele in cadrul aceluiasi eveniment monden, Gina Pistol si mulatra Aminata Diakite, fosta si respectiv actuala iubita a milionarului libanez Nicola, s-au evitat reciproc si au refuzat sa apara in acelasi timp pe podium.

Barbatul pe care blonda l-a iubit timp de doi ani si-a schimbat destul de repede preferintele in materie de femei si acum a ales o mulatra.

Chiar daca Gina si-a gasit si ea un iubit, se pare ca fostii parteneri ar mai avea ceva de impartit din moment ce evita sa se intalneasca, si asupra lor planeaza o umbra de gelozie.

Chiar daca, privind din afara, totul pare roz in noua relatie a Ginei, se pare ca blonda ar mai avea unele sentimente pentru fostul ei iubit Nicola. In vara, spunea ca este extrem de fericita alaturi de afacerist si ca nu ar putea vreodata iubi pe altcineva la fel de mult

Iata ca, la foarte putin timp dupa ce a rupt relatia cu Nicola, fostul iepuras Playboy a sarit in bratele fotbalistului Ciprian Marica, pe care, de asemenea, afirma ca il iubeste foarte tare. S-au mutat impreuna, desi formeaza un cuplu de numai trei luni, si pozeaza in cea mai fericita pereche din lume.

Daca realitatea ar fi tocmai aceasta, oare de ce Gina ar avea vreun resentiment in ceea ce o priveste pe actuala iubita a lui Nicola?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.