Revista ,"Playboy’’ il face gangster pe primarul Constantei in numarul sau din luna aprilie. Radu Mazare a acceptat bucuros sa poarte arma si ghetre in pictorial, dar, ca sa nu aiba probleme, spune ca nu si-a scos partenera din portofoliul personal de femei frumoase, ci a acceptat una “neutra, care sa nu iste foarte multe valuri” printre acestea.

De 1 aprilie, calitatea de gangster a primarului Constantei va putea fi evaluata cu ochiul liber la toate chioscurile de ziare din tara, in numarul din aprilie al revistei ,"Playboy’’, Radu Mazare fiind personajul principal al unui pictorial cu gangsteri, trabucuri, pistoale si genti cu bani.

“Sunt senzationale pozele, n-au aparut inca, dar cand le-am aratat la prieteni au lesinat, baietii de oftica, fetele de placere!”, se intrerupe putin din sedinta de buget a primariei Radu Mazare. Continua cu entuziasm:

“Preferatele mele sunt doua in care eu sunt cu pistolul si in spatele meu e unul care cara geanta cu bani, sunt afis de film nu alta. "


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.