Filmarile de la videoclipul “The Balkan Girls” au obligat-o pe Elena Gheorghe, reprezentanta noastra la Eurovisionul din acest an, sa poarte 10 ore un corset de 5 kg si sa invete sa calareasca.

Videoclipul piesei “The Balkan Girls”, cu care Elena Gheorghe a castigat etapa nationala a concursului Eurovision, a fost filmat saptamana trecuta in doua locuri: pe podurile metalice dezafectate care trec peste Arges si in Clubul Silver Church, releva un comunicat MediaServices/Cat Music.

In primul loc au fost folositi trei cai, asa ca Elena si doua dintre dansatoare au luat lectii de echitatie, caii neavand sa in clip. Dupa ce si-a depasit teama, Elena a prins haturile lui Tori, cal ce mai fusese calarit si de Sergiu Nicolaescu intr-unul dintre filmele sale.

Fiind destul de frig, regizorul Dragos Buliga le-a dat fetelor o crema cu efect de incalzire, pentru a nu ingheta in tinutele folosite pentru cadrele filmate in zona podurilor dezafectate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.