Dupa cele doua tragedii din ultima jumatate de an, cand Teo Peter si Emil Laghia si-au pierdut viata in mod violent, membrii trupei Compact - Paul Ciuci (chitara, voce) si colegii sai Dan Stesco (calpe), Aurel Vasilescu (tobe) si Adrian Tinca - au decis ca spectacolul trebuie sa continue. "Compact continua, evident! Ramane deocamdata in formula de patru. Nu ne putem opri aici dupa 25 de ani de munca. Vom continua atat cat ne vor tine puterile. Nu cantam in zadar. Am simtit o doza mare de simpatie la ultimul nostru concert din 4 iunie, la Bacau, si nu ne vom opri din drum.

Oamenii care au venit sa ne vada, si in special tinerii, care probabil au fost indemnati de parintii lor sa vina la concert, sunt cei care ne-au ajutat sa continuam", a declarat liderul trupei, Paul Ciuci. Ciuci a marturisit ca a existat un moment in care s-a pus problema desfiintarii trupei - imediat dupa moartea lui Teo Peter, in urma cu sase luni. "Dar, privind in urma la cei 25 de ani de Compact, ne-am dat seama ca nu ne putem opri". Compact va sustine in curand concerte la Sibiu, Baia-Mare si Reghin.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.