Cantaretul american Stevie Wonder a devenit tata pentru a saptea oara la cea de-a 55-a sa aniversare, transmite Daily Mirror, in editia sa electronica. Sotia lui Wonder, creatoarea de moda Kai Morris, a adus pe lume un baietel care este primul lor copil impreuna si se va numi Mandla Kadjaly Carl Stevland Morris. Agentul de presa al muzicianului a lamurit ca "mandla" inseamna "puternic" si "sfidator" in zulu si a informat ca bebelusul este sanatos.

Stevie Wonder a mai fost casatorit cu artista Syreeta Wright, de care a divortat dupa un an si jumatate, in 1972. El s-a casatorit cu Kai Morris in 2001. Wonder este unul dintre artistii cu cel mai mare succes comercial din toate timpurile si autorul unei serii de hituri printre care "Superstition", "I Just Called to Say I Love You" sau "Isn't She Lovely". Primul sau hit a ajuns pe primul loc in topurile americane cand cantaretul avea doar 13 ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.