Legendara formatie britanica se pregateste de lansarea unui nou album,“Yes”, programata pentru data de 23 martie, anunta Nights.ro

Intitulat simplu "Yes", asemenea stilului specific duo-ului Neil Tennant si Chris Lowe, noul L.P este al 10-lea din cariera muzicala a trupei, de peste 25 de ani.

Majoritatea pieselor sunt scrise de Tennant/Lowe, cu exceptia a trei piese, care sunt compuse de casa de productie Xenomania, a cunoscutului Brian Higgins, echipa din spatele trupei Girls Aloud.

Tennant si Lowe sunt ajutati pe acest album si de Johnny Marr, ex-chitaristul trupelor The Smiths si Electronic.

Lansarea albumului va fi precedat, pe 16 martie, de aparitia pe piata muzicala a single-ului promotional "Love etc".

Iata si tracklist-ul viitorului album

01. Love etc
02. All Over the World
03. Beautiful people
04. Did You See Me Coming?
05. Vulnerable
06. More than a Dream
07. Building a Wall
08. King of Rome
09. Pandemonium
10. The Way It Used to Be
11. Legacy

Timp de doua decenii, trupa a lansat piese memorabile pentru scena muzicii electronice mondiale. Conform publicatiei Billboard, Pet Shop Boys se claseaza pe locul 4 intr-un top al celor mai de succes artisti, dupa Madonna, Donna Summer si Janet Jackson, potrivit Nights.ro

Totodata, trupa britanica pop a fost recompensata cu premiul "pentru extraordinara contributie adusa muzicii", la editia din februarie 2009 a Brit Awards.

Pet Shop Boys a reusit sa ajunga de patru ori pe prima pozitie a clasamentelor britanice si a avut 22 de piese care au intrat in Top 10, de la infiintarea ei, la mijlocul anilor '80. Cel mai mare succes l-au inregistrat cu piesa "West End Girls", care a ajuns pe prima pozitie in toate topurile din lume, in anul 1986.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.