Cea mai romantica logodna a acestui an, cea a lui Bogdan Stelea cu Lili Sandu, risca sa dureze mai mult decat si-au propus cei doi. in primavara, Bogdan a cerut-o in casatorie pe Lili intr-o seara foarte speciala: a inchiriat o limuzina, a organizat o cina romantica la un restaurant de lux si a incercat chiar o declaratie de dragoste pe Arcul de Triumf.

Data casatoriei a fost stabilita initial ca fiind ziua de nastere a logodnicei (28 mai), apoi o zi din luna iunie. in prezent, cei doi spun ca iar sunt nevoiti sa amane casatoria si nunta pentru ca nu vor avea decat o vacanta de o saptamana. "Nu putem organiza o nunta asa cum ne dorim intr-o saptamana si apoi sa ne incepem fiecare activitatea fara luna de miere. Probabil ca ne vom casatori anul viitor. Oricum suntem ca si casatoriti si ne este bine asa", a povestit frumoasa Lili.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.