Imediat dupa infrangerea din Olanda, duminica, Mutu a poposit ore bune in night-clubul "Moulin Rouge" de pe Calea Victoriei. A doua seara, Adrian a fost surprins de "ProSport" iesind din restaurantul "Aquarium" din Capitala. infrangerile dureroase ale nationalei par ca nu-l afecteaza pe juventin. "Cotidianul" a dezvaluit ca, la opt ore dupa aterizarea avionului nationalei la Constanta, Mutu era deja prezent in "Moulin Rouge", local exclusivist din Bucuresti. A stat pana la ora 4.00 dimineata, timp in care, conform specificului clubului de noapte, fete frumoase i-au dansat goale la bara.

"Lumina difuza, muzica ritmica, tinere apetisante dansand incredibil de provocator, miscandu-si lasciv fundurile si unduindu-si corpurile in ritmul muzicii. Fetele de la "Moulin Rouge" isi folosesc creativitatea pentru a indeplini clientilor dorintele si cele mai nebunesti visuri". Aceasta e caracterizarea facuta localului de apropiati ai acestuia. si, probabil, de aceste lucruri a avut parte Mutu. Suspendat pentru meciul cu Armenia, Adrian a petrecut si luni.

"ProSport" l-a urmarit pe atacantul roman, care a facut o descindere la restaurantul "Aquarium", unde a zabovit circa trei ore, pana la ora 23.00. Internationalul s-a suit apoi la volanul Jeep-ului sau si a inceput o cursa nebuneasca, prin care sa scape de paparazzi "ProSport". La intersectia sos. stefan cel Mare cu Calea Floreasca, fotbalistul a intrat pe contrasens si a trecut de doua ori pe culoarea rosie a semaforului pana sa i se piarda urma. Apoi, probabil, si-a potolit cheful de distractii intr-un club de noapte.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.