Frumoasa Delia nu are noroc in dragoste, si pace. Dupa despartirea cu tam-tam de Florin Moldoveanu, cantareata incepuse o relatie cu Edi, fiul antrenorului Anghel Iordanescu. A fost un amor foarte foarte scurt. Noul iubit al frumoasei cantarete, Edi Iordanescu, nu a vrut sa-si ia si partenera in vacanta. incercarea celor doi pare sa se fi oprit la un simplu flirt, deoarece fiul antrenorului Anghel Iordanescu nu vrea sa se implice intr-o noua relatie.

El spune ca nu a mai avut o relatie stabila de anul trecut, de cand era impreuna cu Catalina Mihaescu, prezentatoare la N24 TV. in urma cu doua saptamani, Edi Iordanescu, fotbalist in divizia B, spunea ca se afla la stadiul de tatonari cu Delia Matache, pe care o cunoaste inca de anul trecut. El a recunoscut ca nu doreste sa se implice in prezent intr-o relatie serioasa deoarece este preocupat mai mult de ceea ce i se intampla in plan profesional.

"Ma intalnesc cu Delia, iesim impreuna, dar nu pot spune ca avem o relatie stabila. Eu nu am mai avut o relatie stabila de cand am fost cu Catalina. M-am concentrat mai mult pe viata profesionala", ne declara el acum doua saptamani.

De curand Edi a suferit o interventie chirurgicala la glezna dreapta, dupa care a plecat intr-o scurta vacanta in Arabia Saudita. Delia, care si-a petrecut ultimele saptamani impreuna cu Edi in "tatonari", nu a fost inclusa in planul de vacanta al acestuia, astfel ca frumoasa blonda a ramas singura, acasa, la Bucuresti, iar iubirea s-a transformat din nou in amicitie. Se pare ca vedeta este urmarita de ghinion in viata amoroasa, deoarece in ultimele doua luni a trecut prin doua esecuri sentimentale.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.