Vedeta TV isi va lansa luna viitoare cea de-a doua carte. Dupa succesul volumului de debut, "Despre lucrurile simple", Mihaela Radulescu revine cu o noua carte.

Adevarul: Cum se va numi cea de-a doua carte si cand o vei lansa?

Mihaela: Inca n-am un titlu definitiv, dar mi-ar placea sa se numeasca "Niste raspunsuri“. Mai caut, insa... Lansarea va avea loc peste aproximativ o luna de zile.

Ce va contine? Vor exista elemente autobiografice?

In mod cert va continua seria articolelor aparute in "Elle”, pentru ca sunt povesti care si-au gasit cititoarele. O poveste care nu-si gaseste cititorul e o poveste ratata sau prost promovata. Pe langa aceste articole - pe unele chiar le-am rescris, le-am adaugat elemente noi, mai potrivite pentru o carte - am "mini-romanele“ cu povesti de viata.

Nu-mi vine sa le spun nici nuvele, nici povestiri, asa ca le-am intitulat mini-romane, oricat de ciudat li s-ar parea "specialistilor“. Exista, ca si in primul volum, si povestiri cu nuante autobiografice, dar exista si fantezie pura. Nu scriu decat despre ceva ce-mi provoaca fiori, emotii puternice, amintiri.

Am sfasiat cateva bucati de suflet, am simtit nevoia sa le scriu. Vorba maestrului Beligan, "decat sa spui ceva despre tine, mai bine scrie“. Mai ales in ultima vreme, viata mea a intalnit niste situatii absolut stranii, din toata gama, din ambele extreme, atat in bine, cat si in rau.

Cred ca de aici vine si succesul articolelor mele din "Elle”: am scris mereu despre viata, cu onestitate, fara sa dau sfaturi nimanui, ci doar, poate, niste idei. Am scris despre cel care m-a citit.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.