James Hetfield, solistul formatiei Metallica, a fost spitalizat duminica, la Stockholm, in urma unei toxiinfectii alimentare, celebra trupa de heavy metal fiind nevoita sa anuleze concertul programat seara in capitala suedeza, informeaza cotidianul The Local.

Bucuria s-a transformat intr-o mare dezamagire, cand, duminica, la ora locala 16.00, fanii celebrei trupe americane care au umplut Globe Arena din Stockholm au aflat ca James Hetfield s-a imbolnavit.

"Asa cum puteti vedea, unul dintre membrii trupei Metallica nu este acum cu noi. James a avut o zi ingrozitoare si acum este in drum spre spital", a declarat Lars Ulrich, tobosarul trupei, adresandu-se fanilor, putin dupa ora 20, potrivit cotidianului Expressen.

"Speram ca el sa se faca bine cat mai repede. Din pacate, Metallica nu va putea sa concerteze in aceasta seara", a incheiat Lars Ulrich. Fanii trupei au fost foarte dezamagiti din cauza acestei vesti.

"Am plans mult. Nu doar ca mi-a stricat weekend-ul, dar a stricat toata bucuria ultimelor sase luni!", a declarat unul dintre fanii Metallica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.