Monica Columbeanu spune ca nu suporta sa stea degeaba, astfel ca, decat sa petreaca ore in sir in fata televizorului, prefera sa se specializeze in diverse domenii.

Mai nou, sotia miliardarului Irinel Columbeanu s-a apucat de calarit si se declara mai mult decat incantata de acest sport. Ea spune ca va practica echitatia ori de cate ori timpul ii va permite, mai ales ca isi mentine si silueta cu ajutorul cailor. Mai mult decat atat, Monica ne-a marturisit ca, pe langa un curs de televiziune pe care ar vrea sa-l urmeze, o tenteaza si unul de actorie.

Sotia lui Irinel Columbeanu cauta sa se perfectioneze in fiecare zi si nu refuza niciodata ocazia de a face ceva nou. De ieri dimineata vedeta a inceput sa ia lectii de calarit in cadrul unui complex din Baneasa si se declara fericita cu noua ei preocupare.

"La inceput imi era frica de cai, insa acum pot spune ca sunt absolut incantata ca am acceptat aceasta provocare. Este un sport extrem de placut si mai ajuta si la tonifierea muschilor, deci implicit la mentinerea siluetei.

Decat sa dau 50 de lei pe o cafea in Dorobanti - eu nu ies in aceasta zona, insa am inteles ca atat costa o cafea -, mai bine petrec 45 de minute la echitatie. Imi place sa fac tot felul de lucruri noi, pentru a creste ca si om."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.