Chiar daca s-a impacat cu Rihanna, Chris Brown a fost nevoit sa se prezinte saptamana trecuta la tribunal, unde a fost pus sub acuzatie pentru agresiune fizica si amenintari cu moartea la adresa iubitei sale.

Imbrcat la "patru ace", cantaretul in varsta de 19 ani s-a prezentat pentru scurt timp in fata Curtii Superioare de Justitie din Los Angeles unde nu a raspuns, deocamdata, acuzatiilor, marturia lui fiind amanata pana pe 6 aprilie, informeaza UsMagazine

Judecatorul, Kristi Loustau, nu i-a interzis cantaretului sa se apropie de Rihanna, dar emis un ordin prin care ii interzice sa foloseasca orice fel de violenta impotriva oricarei persoane. Daca va fi gasit vinovat, Brown risca o pedeapsa de pana la patru ani de inchisoare.

Chiar daca initial a declarat ca nu va depune marturie impotriva lui Chris Brown, Rihanna pare sa fie obligata prin lege sa depuna marturie. Avocatul cantaretei, Donald Etra a declarat ca Rihanna e dispusa sa faca orice ii cere legea si doreste ca procesul sa fie finalizat cat mai repede pentru a-si continua viata si cariera, scrie UsMagazine.

Chris Brown a fost arestat pe 8 februarie, dupa ce a agresat-o fizic si a ameninta-o cu moartea pe iubita lui, dar a fost ulterior eliberat contra unei cautiuni de 50.000 de dolari.

Potrivit dosarului, care a fost facut public de politie,cearta dintre cei doi a inceput de la un mesaj pe care Brown l-a primit de la o alta femeie si pe care Rihanna l-a citit. Enervat ca iubita lui s-a uitat la el in telefon, Brown a incercat sa o impinga pe aceasta din masina dar nu a reusit, deoarece Rihanna purta centura de siguranta, relateaza Reuters.

Apoi, Brown a inceput sa o loveasca pe Rihanna cu capul de geam, umpland-o de sange pe haine si fata. In timpul certei, Rihanna a reusit sa-i trimita asistenutului ei un mesaj prin care ii cerea sa trimita politia la ei acasa pentru ca Brown tocmai o amenintase cu moartea.

Potrivit raportului oficial, Brown ar fi continuat sa o loveasca pe Rihanna cu brutalitate si sa o muste de ureche si degete.

Acuzatiile au fost depuse la tribunal la o saptamana dupa ce Brown si Rihanna s-au impacat si potrivit presei americane cei doi s-ar fi casatorit in secret, lucru neconfirmat pana acum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.