Dupa ce ultimul album "No Line On The Horizon", lansat pe 2 martie este deja pe primul loc in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Belgia, Finlanda, Japonia si Cehia, irlandezii de la U2 se pregatesc sa plece intr-un turneu care din pacate nu include si Romania.

Potrivit site-ului oficial al formatiei, turneul "360°" va debuta pe 30 iunie la Barcelona si va include 14 orase europene, printre care si Zagreb (Croatia) si Chorzow (Polonia), acestea fiind singurele programate in Europa de Est. Celelalte orase incluse pe agenda turneului sunt: Milan, Gothenborg, Amsterdam, Paris, Nice, Dublin, Berlin, Gelsenkirchen, Londra, Sheffield, Glasgow si Cardiff, care va incheia turneul din Europa pe 22 august

Dupa ce vor parasi Europa, baietii de la U2 isi vor continua turneul in America de Nord, primul concert fiind programat pentru data de 12 septembrie in Chicago.

"Suntem incantati ca vom porni la drum cu acest nou album", a declarat The Edge, chitaristul trupei. "Este un album care cred ca va fi foarte bine transpus intr-un context live. Cantecele pe care le-am repetat suna fantastic, asa ca toti suntem foarte entuziasmati”, a continuat acesta potrivit The Washington Post

Show-urile incluse in acest turneu se vor desfasura pe scene care vor permite asezarea publicului intr-o configuratie de 360 de grade, care va mari capacitatea stadioanelor cu pana la 20%. In plus, ambitioasele scene vor dispune si de ecrane video cilindrice.

Biletele pentru concertele din Europa vor fi puse in vanzare la mijlocul acestei luni, iar in America de Nord la inceputul lui aprilie.

"No Line on the Horizon", cel de-al 12-lea album de studio al trupei U2, este asteptat sa depaseasca tot ceea ce s-a facut pana acum. "No Line On the Horizon suna ca un album U2, dar nu suna a ceva ce am mai facut inainte si nu prea suna a nimic din ce se intampla in momentul de fata", a spus chitaristul The Edge.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.