Gastronomia moleculara in lume
Promavata in cele mai cunoscute restaurante din lume, gastronomia moleculara are drept promotor de frunte pe celebrul chef Adrias Ferran.
El conduce restaurantul El Bulli din Spania, cotat drept cel inovativ restaurant din lume si detinator a trei stele Michelin.
Gastronomia moleculara este introdusa si in Romania, la Radisson SAS Bucuresti.
Stiinta, arta si gastronomie
Mecanismele care stau la baza transformarii ingredientelor in preparate sunt studiate in detaliu si apoi aplicate cu precizie stiintifica pentru a obtine emulsii, creme, spume dintre cele mai neasteptate, care pot constitui un meniu complet, de la aperitiv si pana la desert, inclusiv preparate de bar.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Baboon, roboții români antrenați să îți automatizeze rapid și eficient afacerea
Sursa: start-up.ro
-
Programul Sezamo de Paște: până când putem face cumpărături și ce reduceri a...
Sursa: retail.ro
-
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște
Sursa: kudika.ro
-
5 trucuri pentru a evita problemele digestive de Paște. Așa te poți bucura de...
Sursa: garbo.ro
-
Evenimentul Risk Ready 2024 are loc în 16 mai
Sursa: futurebanking.ro
-
Credit ipotecar dobândă fixă: O bancă din România a lansat un credit cu...
Sursa: wall-street.ro