Inca o noapte furtunoasa pentru aventurierul print Harry, care nu-si gaseste linistea de cand a fost parasit de Chelsy. Inca indragostit de ea, dupa cum spun prietenii lor, tanarul mostenitor la tronul Marii Britanii s-a cuplat, vineri seara, cu o blonda care seamana izbitor cu fosta iubita.

"S-au giugiulit toata seara", a spus o sursa din clubul Raffles, unde cei doi si-au facut de cap. Astrid Harbord este o tanara de 27 de ani, care provine dintr-o familie bogata.

Este prietena cu fratele lui Kate Middleton, iubita printului William si ii da de ceva vreme tarcoale mezinului familiei regale. Pana acum, n-a avut insa succes, pentru ca Harry n-a avut ochi decat pentru Chelsy.

Pana vineri seara, mai precis, cand s-a hotarat sa se distreze si sa o scoata pe blonda la un club. Tanara nu este deloc "usa de biserica", fiind renumita pentru apetitul pentru petreceri, udate din greu cu bautura.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.