Musicalul "Heart of the Lion”, dirijat de maestrul american Gary Dilworth , va avea premiera mondiala absoluta la Filarmonica din Pitesti, joi 12 martie, la ora 19.00.

Spectacolul va fi sustinut de orchestra simfonica si corul Filarmonicii Pitesti. "Heart of the Lion” este un musical compus de tenorul Eric Bocks si orchestrat de Gary Dilworth.

In acest nou musical american, Richard - Inima de leu se lupta sa recupereze coroana Angliei de la fratele sau, Printul John. Deghizat in Robin Hood, se strecoara in padurea Sherwood, unde descopera loialitatea, dragostea si formeaza o armata. Compozitia lui Eric Stephen Bocks si orchestratia lui Gary Dilworth vorbesc despre visul lui Robin Hood care exista in fiecare dintre noi.

Gary Dilworth este muzician, instrumentist si profesor de trompeta, dirijor si scriitor de carti pentru muzicieni. Bursier Fulbright, Gary Dilworth este profesor la California State University din Sacramento.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin
 

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe