Mihai Traistariu va canta in deschiderea concertului lui C.C. Catch si, mai mult decat atat, Mihai va interpreta o melodie impreuna cu celebra artista a anilor ’80.

Am mai aflat si ca romanul a mai cantat cu vedete internationale pana acum. Notabila este interpretarea piesei “I Just Called To Say I Love You” in duet cu Stevie Wonder. Amanunte aflati si voi din comunicatul de PR de mai jos:

Pe data de 11 aprilie 2009 , la ora 19.00 , va concerta pentru prima data in Romania celebra artista a anilor '80 - C.C. Catch. Organizatorii concertului i-au propus cantaretei ca in deschiderea concertului sau de la Sala Palatului din Bucuresti sa cante solistul Mihai Traistariu. Aceasta a fost incantata de idee si , in plus , pe data de 11 aprilie va canta in duet alaturi de Mihai o melodie din repertoriul ei .

Pentru Mihai Traistariu e o onoare si o bucurie imensa sa cante pentru prima data in Romania in deschiderea unui artist de talie mondiala . Mihai a mai concertat pe aceeasi scena cu vedete internationale , insa , in alte tari . In Letonia , in 2007 , a fost invitat sa cante in acelasi concert cu Michael Bolton si Stevie Wonder. Atunci Mihai a cantat in duet cu Stevie Wonder piesa acestuia " I just call to say I love you " .

Tot in 2007 , Mihai a cantat in Grecia in concertul lui Dj Bobo . In vara lui 2008 a cantat in Rusia pe scena cu celebra artista rusoaica Alla Pugaciova. Tot in 2008 a cantat intr-un spectacol inchinat Eurovision-ului alaturi de Dana International.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.