Cine ar fi crezut vreodata ca in breasla lui Mihai Eminescu, Octavian Paler sau Emil Cioran o vom regasi si pe Nikita, vestita batausa din Colentina.

Ei bine, este cat se poate de adevarat, insa nu ne intrebati ce capodopere a scris aceasta minunata faptura pentru ca asa ceva nu vom sti niciodata.

In clipele grele de opreliste, pe Mihaela Ispas a lovit-o inspiratia, nu mai putin de doua carti vazand lumina zilei din mana divei cu forme rubensiene: "Nikita, femeia cu suflet de barbat” si "Nikita, singura pe lume”.

Momentan, blonda, gravida in sapte luni, lucreaza intens la o a treia capodopera a literaturii romane, "Nikita, inger si demon”.

Intens mediatizata in urma scandalurilor in care s-a implicat de bunavoie de-a lungul vietii sale, Nikita considera ca a venit vremea sa se linisteasca si sa o ia pe calea cea buna pana nu este prea tarziu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.