Actrita Rona Hartner trece printr-o despartire dificila de dansatorul argentinian Rocco Sedano, tatal fetitei sale, Soumayla.

Cu toate astea, atunci cand este intrebata despre procesul de divort, artista spune ca nu intentioneaza sa strice imaginea fostului ei sot.

"Nu-mi place sa vorbesc despre asta, pentru ca nu trebuie murdarita imaginea unui fost sot, chiar daca nu mai este iubirea care sa ne apropie. Procesul continua si cred ca va mai dura cel putin sase luni”, a declarat Rona Hartner pentru "Gardianul“.

Artista a fost ceruta in casatorie de Rocco Sedano la doar cateva zile dupa ce s-au cunoscut, iar in ianuarie 2008 a venit pe lume fetita lor, Soumayla. Coincidenta, in aceeasi perioada, un an mai tarziu, Rona si Rocco se intalneau la tribunal, la primul termen in procesul de divort, care a avut loc pe 6 ianuarie, in Franta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.