Primul episod al noului sezon va fi difuzat in aceasta seara. Noua serie, care prezinta alte meserii murdare, dar esentiale pentru societate, are noua episoade si va fi difuzata in fiecare miercuri, pana pe 29 aprilie.

Mike Rowe indeplineste doua functii in cadrul emisiunii: prezentator si ucenic. El continua sa strabata Statele Unite pentru a invata de la diversi muncitori secretele meseriilor lor.

Mike cunoaste persoane aparent obisnuite, dar care sfideaza in viata de zi cu zi spaime, pericole si chiar mirosuri ingrozitoare. Charismaticul prezentator devine, in cadrul acestei serii, otelar, biospeolog, cultivator de afine, excavator de noroi mineral si multe altele.

Munca de otelar

La inceputul sezonului, Mike Rowe are parte de doua provocari. Se murdareste intr-un depozit de fiare vechi din St. Louis, specializat in reciclarea barjelor. Prezentatorul Discovery isi sufleca manecile si foloseste cu greu un aparat de sudura pentru a reteza una din extremitatile barjei.

Rowe afla ca aceasta meserie este murdara si foarte periculoasa, si va avea nevoie de ajutorul echipei de demontare pentru a termina treaba.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.