Sharon Osbourne, sotia rockerului Ozzy Osbourne, a fost data in judecata de un fotomodel al revistei "Playboy", pe motiv ca ar fi atacat-o in timpul filmarii pentru un reality-show american.

Potrivit "The Sun", blonda Megan Hauserman, in varsta de 27 de ani, a acuzat-o pe Sharon, de 57 de ani, ca ar fi apucat-o de par, ar fi zgariat-o si i-ar fi turnat pe ea o bautura in timpul filmarilor din ianuarie pentru show-ul "VH'1 Rock Of Love Charm School".

Se pare ca partenera de viata a lui Ozzy Osbourne si-a pierdut cumpatul dupa ce Megan i-ar fi reprosat ca e faimoasa doar pentru ca e sotia unui "rocker retardat", insultandu-l astfel pe Ozzy. "Asta demonstreaza cat de batuta in cap este. Oricine ma cunoaste macar putin, stie ca nu trebuie sa se lege de familia mea, altfel o s-o pateasca", a declarat Sharon Osbourne.

Batuta in cap sau nu, Megan a dat-o in judecata pe Sharon, considerand ca "este cumplit si permanent afectata in sanatatea, forta si activitatea sa" si ca "va fi impiedicata sa mai desfasoare vreo ocupatie in viitor". Ea a invocat ca motive pentru proces bataia, neatentia si intentia de a-i fi provocata o suferinta emotionala.
Bineinteles ca paruiala dintre cele doua fost filmata si pentru ca avocatul lui Megan a declarat ca e greu de negat ceea ce s-a intamplat, va invitam sa urmariti videoclipul de mai sus si sa hotarati de partea cui este dreptatea!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.