Monica Columbeanu lanseaza un nou atac la Iulia Albu, sustinand ca, daca aceasta nu i s-ar fi alaturat ca imagine, nu s-ar fi aflat in atentia presei.

Cele doua pareau a fi prietene foarte bune, insa Monica a tinut sa precizeze ca sunt doar simple cunostinte.

'Daca nu o bagam eu in seama pe Iulia Albu, ea nu ar fi aparut niciodata in ziare. Aveti si alte subiecte despre ea care sa nu fie legate de mine?! Banuiam eu ca nu”, a spus Monica, luni, in emisiunea 'Rai da’ Buni”, de la Antena 2. Dupa izbucnirea scandalului dintre cele doua, sotia lui Columbeanu s-a plans ca nu a primit niciodata cadou o pereche de pantofi de la Mihai Albu si ca de fiecare data a platit atunci cand i-a placut ceva, in ciuda promovarii intense pe care i-a facut-o designerului. Tocmai de aceea, Monica s-a confesat apropiatilor ca s-a decis sa nu mai poarte nici o creatie Mihai Albu (desi are zeci de perechi de incaltaminte realizata de Albu), tocmai pentru a nu-i mai face publicitate gratuita.

"Nu mai tin deloc legatura cu Iulia Albu. Ma influenteaza negativ. De altfel, pot spune ca ea nu a fost niciodata prietena mea. Am iesit de cateva ori la evenimente mondene, atunci cand nu ma putea insoti Iri. La inceput am incercat sa observ ce fel de persoana este si cum gandeste, insa am descoperit pe parcurs ca nu are o influenta tocmai pozitiva asupra mea. Eu am ajutat-o pe Iulia Albu mai mult decat pe vreuna dintre surorile mele, iar acum am parte numai de 'palme' din partea ei. Am promovat brandul sotului ei fara nici o pretentie, i-am oferit ajutorul meu altruist si asigur pe toata lumea ca nu am primit nici o pereche de pantofi de la acestia fara bani”, a spus Monica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.