Desi la anul schimba prefixul si intra in cel de-al cincilea deceniu de viata, actrita Adriana Trandafir pare ca intinereste pe zi ce trece. Implicata intr-o sumedenie de proiecte teatrale si de televiziune, actrita Teatrului Odeon si-a gasit timp si pentru a finaliza o a doua facultate de doi ani, un masterat de Management educational si comunicare institutionala, pe care tocmai l-a absolvit la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy".

Chiar daca colegii au intampinat-o la inceput cu destula reticenta, treptat firea vesela si exuberanta recunoscuta a Adrianei a facut-o sa si-i apropie pe mult mai tinerii sai camarazi de studii. Adriana si-a explicat decizia de a avea o a doua calificare prin faptul ca nu vrea sa depinda in cariera de noua Lege a teatrelor, care, daca va fi promulgata, va obliga actorii sa lucreze numai pe baza de proiect, fara un loc de munca stabil.

Actrita exploziva din piesa "De ce fierbe copilul in mamaliga" are insa si un alt mare motiv de bucurie, pe langa obtinerea celei de-a doua licente, caci tocmai si-a construit o casa in zona Dristor, casa care se datoreaza rolului jucat in filmul austriacului Michael Haneke, "Timpul lupului" si care i-a adus pentru un rol secundar o suma echivalenta cu tot salariul ei pe un an la Odeon. Actrita are si alte mari emotii zilele acestea, intrucat copilul sau cel mic, Maria-Speranta, in varsta de 5 ani si jumatate, a plecat in prima sa tabara fara parinti.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.