Un bilet redactat de John Lennon cu opt luni inainte de a fi asasinat in fata casei sale, in care acesta isi exprima temerile in legatura cu securitatea cladirii in care locuia, va fi scos la licitatie online.

John Lennon i-a scris asistentului sau Fred Seaman, pe 28 aprilie 1980: "Spune-mi daca mai ramanem aici, intr-o cladire a carei usa de la intrare poate fi deschisa de orice nebun (nu se inchide). Multe persoane stiu ca eu locuiesc aici”.

Opt luni mai tarziu, membrul trupei Beatles, in varsta de 40 de ani, a fost impuscat mortal in fata cladirii in care locuia, Dakota Building din New York, de un admirator fanatic, Mark Chapman.

Acest bilet, in care Lennon ii mai cere lui Seamon sa-i trimita flori sotiei sale, Yoko Ono, urmeaza sa fie scos la licitatie pe site-ul momentsintime.com. Biletul a fost evaluat de specialisti la suma de 38.000 de lire sterline (aproximativ 42.450 de euro).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.