La decernarea anuala a premiilor pentru dj, care a avut loc sambata, in Bucuresti, Dj Optick a demonstrat, inca o data, ca este unul dintre cei mai talentati si iubiti dj de la noi din tara, el fiind votat de public la 8 dintre cele 20 de sectiuni.
Impreuna cu Activ, Dj Optick a castigat categoria “Cea mai buna productie romaneasca” pentru piesa “Be Free”, imnul Liberty Parade 2008 si a obtinut locul 7 pentru remixul piesei “Angels” de la Morandi, realizat impreuna cu Ciprian Lemnaru.

Optick s-a clasat pe locul al treilea pe lista cu cei mai buni DJ, in viziunea publicului, dar si a specialistilor. El a facut parte si din echipa premiata pentru “Cel mai bun party de club”, Remember-ul de pe 27 decembrie, din Bucuresti, unde a impartit scena cu Pagal, Internullo si Raoul si a obtinut locurile 2 si 9 la “Cel mai bun set al unii dj roman”, fiind singurul dj premiat pentru mai multe seturi.

“Le multumesc tuturor celor care m-a sustinut in acest an. Faptul ca voi sunteti alaturi de mine la fiecare petrecere, din fiecare colt de tara, conteaza cel mai mult. Va promit ca in 2009 o sa ne distram mai tare ca in 2008 si pregatiti-va pentru cel mai tare Liberty Parade de pana acum”.

“NextLevel”, una dintre emisiunile lui Optick de la Radio21 a iesit pe locul 3 la categoria “Cea mai buna emisiune radio de profil”, iar setul semnat de Optick la Liberty Parade a iesit pe locul 2 in preferintele clubberilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.