Dupa infringerea din Olanda, Adrian Mutu s-a relaxat pe Calea Victoriei, la night-clubul „Moulin Rouge”. Jucatorul a plecat din local pe la patru dimineata, cu alta masina decit BMW-ul personal.

Suspendat pentru meciul de miine, cu Armenia, Adrian Mutu a avut timp sa se relaxeze dupa epuizantele momente de la Rotterdam. La nici opt ore dupa ce avionul care a adus nationala din Olanda a aterizat la Constanta, fotbalistul se afla intr-unul dintre cele mai sic baruri de noapte ale Capitalei. Probabil cu subconstientul imbibat de imaginile cu mori de vint ale Olandei, Mutu a ales "Moulin Rouge", pe Calea Victoriei.

El a plecat de acolo pe la patru dimineata, dupa multiple manevre ale portarilor si ale oamenilor din serviciul de paza al localului. Masina lui, un BMW X5, a fost oprita de politisti pe bulevardul Magheru in jurul orei 04.30, dar proprietarul nu era la bord. In jeep se aflau doi prieteni de-ai fotbalistului si o domnisoara blonda, Mutu parasind barul cu alta masina. Intimplarea confirma zvonurile despre viata nocturna a lui Mutu, la fel de agitata ca si inainte de suspendarea pentru consum de cocaina, care l-a tinut departe de gazon timp de mai bine de sapte luni.

Era in vacanta

In mod normal, sezonul 2004-2005 este incheiat pentru Adrian Mutu. Ceea ce e greu de inteles este rapiditatea cu care jucatorul a trecut de la o fireasca tristete, dupa infringerea de la Rotterdam si eliminarea Romaniei de la CM 2006, la atmosfera frivola a unui bar de noapte. Cel de pe Calea Victoriei este unul cu clientela exclusivista, iar fetele angajate ofera, conform site-ului oficial, absolut tot ce doresti, dansurile erotice fiind atractia noptilor. In tot acest timp, Mircea Sandu a sarbatorit la Mamaia, tot pina tirziu in noapte, cu vinul din pivnitele hotelului Rex, ratarea celei de-a treia calificari la un turneu final. Cheful a inceput dupa revenirea tricolorilor de la antrenament, Nasu’ tinind si un discurs oficial. •

Se vede cu Maradona

Prieten cu Maradona, printr-un amic comun italian, Mutu se va vedea cu starul argentinian in Croatia, saptamina viitoare, la un amical organizat in scopuri caritabile pentru un orfelinat. Mutu avea programata o intilnire cu Maradona in Cuba, acum doi ani, dar a fost oprit sa plece in Caraibe de transferul la Chelsea. Cei doi stiau de problemele lui cu drogurile si s-au temut ca vizita la clinica unde Diego urma un program de dezintoxicare ar fi putut trezi interesul presei de scandal din Anglia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.