In spatele imaginilor pe care vedetele le afiseaza in fata camerelor de filmat, se afla uneori povesti cutremuratoare. Este si cazul fotomodelului Katie Price, cunoscuta tuturor drept Jordan, cea care a dezvaluit, recent, ca a fost abuzata sexual pe cand era doar o copila.

In timpul unei emisiuni tv, Katie Price a izbucnit in lacrimi povestind tuturor drama ce i-a marcat copilaria: cand avea doar sase ani, a fost atacata si violata intr-un parc.

Potrivit "News of The World", in interviul dat lui Piers Morgan pentru "Life Stories", fotomodelul descrie cum a fost fotografiata de catre un pedofil pe cand era adolescenta si a recunoscut ca i s-au intamplat lucruri mai rele decat asta, cand era mult mai mica. In timp ce se straduia sa-si revina, Katie continua si vorbeste despre cel care a asaltat-o: "Un ciudat. Oh, stiti despre ce vorbesc. Un ciudat in parc". Intrebata daca barbatul a abuzat de ea, ea da afirmativ din cap, noteaza sursa citata.

Ulterior fotomodelul a marturisit ca avea doar sase ani cand a fost violata in parcul de langa casa. Fusese in oras cu o colega de scoala. Mama ei statea de vorba cu un prieten pe o banca din apropiere, in timp ce Katie si prietena ei se jucau de-a v-ati ascunselea in tufisuri. la un moment dat, un barbat a aparut si le-a promis fetelor cate o inghetata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.