Din primele zile ale lunii martie, Capitala gazduieste trupe ce interpreteaza genuri muzicale dintre cele mai diverse: de la rock, folk, indie, pana la electro si jazz. Boban & Marko Markovic Orchestra, replica sarbeasca a lui Goran Bregovic, canta pentru prima data la Sala Palatului.

Muzica sarbeasca a celor de la Boban & Marko Markovic Orchestra va rasuna la Sala Palatului, pe 4 martie. Orchestra a participat la coloana sonora a filmelor “Underground”, “Arizona Dream” si a lansat 12 albume.

Muzica, descendenta din cea traditionala roma, combina diverse fonduri muzicale si culturale.
Publicul bucurestean va asculta influente din Miles Davis, Louis Armstrong, dar si Osman Salijevic, Fejat Bakija, Shantel sau Gyspy Kings. Repertoriul include piese instrumentale si vocale, cu acompaniament de fanfara traditionala, care antreneaza publicul de toate varstele.

Primavara cu “metale grele”

Pe scena de la Sala Polivalenta, pe 16 martie, va urca Soufly, o trupa heavy metal infiintata in 1997 in Arizona. Dupa ce a parasit Sepultura, in 1996, Max Cavalera a fondat Soufly.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.