Dave Gahan, vocalistul trupei Depeche Mode, promite ca noul turneu, intitulat "Tour of the Universe 2009", care va include si Romania, va fi la fel de "temperamental" ca si muzica trupei, a declarat acesta pentru portalul revistei americane Spin.

Solistul trupei a mai anuntat ca regia concertelor din turneul care va incepe in luna mai este conceputa in colaborare cu fotograful si cineastul Anton Corbijn, care lucreaza cu Depeche Mode de aproape 20 de ani, scrie NewsIn.

Cei de la Depeche Mode intentioneaza ca fiecare concert sa fie deschis de piesa "In Chains", inclusa pe cel mai nou album al trupei, "Sounds Of The Universe". Albumul va fi lansat pe 20 aprilie in Europa si pe 21 aprilie in America de Nord.

"Sounds Of The Universe", al 12-lea album de studio al trupei, a fost inregistrat in studiourile din New York si Santa Barbara si contine piese compuse de doi dintre cei trei membrii ai trupei, Martin Gore si Dave Gahan.

Concertul la Bucuresti inclus in "Tour of the Universe 2009" va avea loc pe 16 mai, de la ora 20.00, in Parcul Izvor. Depeche Mode a mai cantat in Romania pe 23 iunie 2006, cand peste 40.000 de oameni au asistat la evenimentul gazduit de fostul stadion "Lia Manoliu".

"Tour of the Universe 2009" va incepe cu un show de incalzire, pe 6 mai, in Luxemburg, si cuprinde peste 50 de orase din Europa, Asia si America, potrivit portalului oficial al Depeche Mode.

Bucuresti este, de altfel, prima capitala din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita in cadrul turneului. Una dintre cele mai spectaculoase serii de reprezentatii live Depeche Mode, “Tour of the Universe 2009” va atrage numai in Europa peste 1,3 milioane de fani, anuntandu-se a fi evenimentul muzical al anului 2009, spun organizatorii concertului, Emagic.

Depeche Mode, considerata una dintre cele mai importante trupe din istoria muzicii, a vandut, in aproape 30 de ani de cariera, peste 75 de milioane albume in toata lumea. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara "Enjoy the Silence", "Policy of Truth", "Personal Jesus", "People Are People", "Strangelove", "Master and Servant", "Everything counts" si "It's No Good".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.