Asa cum ne-a obisnuit deja, Paris Hilton si-a revenit repede dupa despartirea de ultimul iubit, Benji Madden, si se "reface" in bratele actorului si jucatorului de baseball Doug Reinhardt. Cei doi s-au afisat impreuna, giugiulindu-se ca doi porumbei, la Tokyo, unde rasfatata vedeta a fost nevoita sa se deplaseze pentru afaceri.

Desi in SUA au dat pana acum dovada de discretie maxima, Paris si Doug Reinhardt nu s-au mai ascuns de presa si public la Tokyo, unde s-au afisat, in premiera, ca un cuplu. Vedeta s-a lasat fotografiata de fanii japonezi pe strada, parand dornica sa-si etaleze noua cucerire.

Imbracata sport, in tonuri de roz, blonda pare sa faca eforturi pentru a arata mai tanara in fata iubitului ei. Paris s-a si purtat, de altfel, copilareste, soptindu-i la ureche partenerului tot felul de prostii, in timp ce luau cina, au povestit martori ai scenei care s-a petrecut la restaurantul japonez "Seryna" din Tokyo, preferatul acesteia.
Dupa cina, cei doi si-au pierdut vremea prin metropola si au admirat, printre altele, animalele de vanzare dintr-un magazin. Paris n-a ezitat sa pupe mai multi catei, dar nu l-a uitat nici pe Doug, care a beneficiat din plin de atentia ei.

Vedeta s-a gandit sa imbine utilul cu placutul, propunandu-i lui Doug sa o insoteasca in Japonia, unde a fost invitata sa promoveze colectia firmei de fashion Samantha Thavasa. Noul ei partener pare sa o insoteasca si in calitate de asistent, de vreme ce Paris si-a lasat acasa secretara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.