Aflat intr-o vizita in mai multe orase din judetul Alba, reprezentantul Casei Regale, principele Radu Duda, a discutat, ieri, si cu elevii mai multor licee din Aiud.

Radu Duda a descins de dimineata la Primaria Aiud, unde a avut o intalnire cu alesii locali, dar si cu functionarii institutiei administrative.

Au fost discutii pe diverse teme, care s-au desfasurat "scurt si concis", deoarece principele a declarat ca vrea sa fie punctual la o intalnire programata cu elevii, la un liceu aiudean. La locul intalnirii au fost prezenti peste 100 de elevi si profesori de la cinci licee din municipiu.

Dupa un monolog despre etica si patriotism, oaspetele a "schimbat macazul" si si-a invitat interlocutorii la dialog. Mai mult decat atat, principele Radu a mentionat ca si-a creat recent un profil pe hi5 si i-a rugat pe doritori sa-i dea adresele, pentru a le adauga in lista de prieteni, ca sa comunice pe viitor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.