Iulia Albu, sotia designerului Mihai Albu, este insarcinata in zece saptamani si urmeaza sa aduca pe lume primul sau copil in luna august.

Cu toate ca sarcina ii da multe batai de cap, cea mai mare nemultumire a vedetei este faptul ca bustul i s-a marit considerabil. Iulia nu suporta sanii mari, fiind mai mult decat incantata de felul in care a inzestrat-o mama natura si abia asteapta sa revina la formele initiale.

Iulia Albu este extrem de nemultumita de noile dimensiuni ale bustului sau, din cauza carora nu o mai incape nici un sutien si abia asteapta sa nasca pentru ca sanii sa revina la normal. “Mie nu-mi plac absolut deloc sanii mari si sunt multumita de felul in care m-a lasat Dumnezeu.

De cand am ramas insarcinata sanii mi s-au marit de mai mult de doua ori si nu ma mai incape absolut nici un sutien. Abia astept sa nasc ca sa revina la marimea initiala. Acum sunt foarte mari atat pentru gustul meu, cat si pentru al lui Mihai, pentru ca si lui ii plac foarte mult sanii mei, asa cum sunt ei, micuti. Pe langa faptul ca sunt mari, ma mai si dor ingrozitor si este extrem de neplacut”, a declarat vedeta pentru 'Gardianul'.

Pana in momentul de fata bustul este singura parte a corpului Iuliei care a suferit modificari majore in urma sarcinii si cu toate ca are aproape trei luni de cand este gravida, burtica este aproape insesizabila.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.