Gata cu era lui Scarlett Johansson in filmele lui Woody Allen, a gasit o actrita de aceeasi varsta (24 de ani). De aceasta data e vorba de indianca Freida Pinto, interpreta principalului rol feminin din "Vaganbondul milionar“.

Penelope Cruz are pentru ce-i multumi lui Woody Allen: o data pentru relatia cu Javier Bardem, antamata pe platoul de la "Vicky Cristina Barcelona“, a doua, si nu ultima, pentru primul Oscar pentru Cea mai buna actrita in rol secundar obtinut de o hispanica.

Ultima muza pe care a cooptat-o Woody Allen in noul sau proiect e nimeni alta decat juna Freida Pinto, tanara care a dat pe spate lumea filmului debutand in tromba cu rolul Latika din "Vaganbondul milionar“.

Chiar a doua zi dupa Oscar, indianca a aparut la programul matinal Today pentru a confirma distribuirea ei in aceasta comedie si pentru a-i multumi regizorului Danny Boyle ca i-a lansat cariera.

Pinto joaca alaturi de nume grele in noua comedie, inca fara titlu, a lui Woody Allen: Naomi Watts, Sir Anthony Hopkins si Josh Brolin.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.