Fostul sot al creatoarei de moda Romanita Iovan le-a spus azi dimineata celor doi matinali de la ProFM, Nono Semn si Catalin Ivan, ca are fantezii legate de sexul in avion, insa nu a avut pana acum ocazia sa-si puna in practica dorinta, desi s-a gandit de multe ori la asta.

Cat despre clipele grele traite la mansa, Adrian Iovan si-a amintit ca mai demult a aterizat intre vaci cu avionul. Asta pentru ca paznicul le-a dat drumul animalelor pe teren cu putin timp inainte sa aterizeze avionul.

Pilotul le-a mai destainuit celor doi DJ ca echipajele din Italia se amuza cand trebuie sa aterizeze la Bucuresti, pe aeroportul Henri Coanda, pe care il numesc in continuare Otopeni, pentru ca in italiana suna ca „8 penisuri”.

Mai mult, Adrian Iovan a marturisit ca unul dintre hobby-urile sale este insuratoarea. Pilotul vrea sa le faca „doamne Iovan” pe mai multe femei: „Pana acum au fost doua si probabil vor mai urma, imi mai trebuie una si devin veteran”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.