Miercuri seara, la Orange Concept Store, a avut loc lansarea celui de-al doilea single al trupei Montuga, piesa “Why, why, why”, melodie ce promite sa continue cu success hitului “Sofia”.
La evenimentul care a fost transmis live pe apropo.ro si orangeconceptstore.ro, au luat parte atat familia si apropiati ai trupei, cat si prieteni care au venit special pentru a-i sustine pe cei doi Montugi: Anda Adam, Kamara, Marius Nedelcu, Wilmark sau Sophia, care a venit insotita de sotul sau.

“Ne-am simtit foarte, foarte bine, a fost exact ceea ce ne doream – o atmosfera calda, intima, de familie. A fost acel gen de eveniment la care oricand am lua parte. Este extrem de placut sa canti aproape de cei care te asculta, sa ii simti aproape, ca si cum am canta cu totii, nu doar noi.
Multumim tuturor celor prezenti, tuturor celor care au facut posibil acest eveniment si care de acum fac parte din familia MONTUGA”
, au declarat cei doi Montugi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.